fbpx

Kommande

Närproducerat

Föreställningar 13.–26.9.2021 på Kahvila Koroinen, Koroistentie 2, 20380 Åbo.

Grus Grus Teater

Grus Grus Teater är en sammansmältning av professionella scenkonstnärer av olika slag. Genreskalan på föreställningarna är bred och består av dramateater, nutida teater, cirkus, dans, föremålsteater och dockteater, samt deras kombinationer.

Vi strävar efter att jämt förnya oss. Teatern ämnar inte fästa sig vid något specifikt teaterhus eller med någon fast scen. Vi har med årens lopp samarbetat med t.ex. Korjaamo Teatteri, Tampereen Teatteri, Åbo Svenska Teater, Svenska Teater, Åbo stadsteater, Tehdasteatteri, Finnkino, Serlachius-museumet och Åbo slott, för att nämna några.

Föreningens huvudsakliga syfte är att främja en dialog mellan scenkonstens olika genren. Grus Grus Teater är grundad i Tammerfors år 2007 och fungerar i främst i Åbo men också i Tammerfors och Helsingfors. Vi turnerar i hemlandet och utomlands. Föreställningspråken är: finska, svenska och engelska.

“Det åboländska fria scenkonstfältet är just nu exeptionellt aktivt och mångsidigt. Grus Grus Teater är en av de grupper vars föreställningar man väntar på med stort intresse, och de lyckas varje gång överraska.” -Irmeli Haapanen, Turun sanomat

Om teatern

Nyheter

26/03/2021 - Kom och jobba hos oss!

Vi söker efter en ansvarig för sociala medier som kan flytande skriftlig och muntlig finska. Ansökningar: info@grusgrus.fi Varaktighet: 4 timmar […]

Alla Nyheter

Blog

Alla Blogginlägg

Copyright Grusgrus 2021 | Dataskyddsbeskrivning | Prenumerera på nyhetsbrevet!