Esitykset

Tulevat
Närproducerat

Osta lippu täältä

Teoksen Närproducerat markkinointikuva. Kuvassa: Sandrina Lindgren, kuvaaja: Jussi Virkkumaa.

Närproducerat – ruoanlaitto tanssina

Ruoanlaiton dynaamisesta liikkeestä inspiroitunut tanssisoolo. Mitä yhteistä on arkipäiväisellä liikkeellä ja tanssilla? Tämä sooloesitys käyttää tavallista keittiössä ruoan valmistuksessa käytettävää liikettä osana koreografiaa, joka jatkuu siihen asti, kun ruoka on pöydässä. Ihminen liikkeessä, musiikki, padat ja kattilat sekä höyryävän tuoksuva ruoka muodostavat yhdessä kotoisan pienoisspektaakkelin, joka tuo esiin pienten asioiden suuruuden. Katsojana olet osa pientä seuruetta ja illallinen sisältyy lipun hintaan. Tarjottavat ruokalajit ovat vegaanisia, mutta muita ruoka-ainerajoitteita tai -allergioita emme valitettavasti voi huomioida. Aterian ainesten luettelo on nähtävissä tällä sivulla 20.4. lähtien. Esityspaikkana toimii Kahvila Koroisen kaunis keittiö Koroisilla, Turun keskustan tuntumassa, osoitteessa Koroistentie 2.

Konsepti, tanssi, koreografia ja menu: Sandrina Lindgren
Musiikki ja ääni: Teemu Korpipää
Graafinen suunnittelu ja valokuvat: Jussi Virkkumaa
Taiteellinen konsultointi: Sofia Molin, Ishmael Falke, Janna Haavisto ja Ville Kurki
Viestintä ja markkinointi: Pia Puustelli
Tuotanto: Grus Grus Teatteri
Yhteistyökumppanit: Läntinen tanssin aluekeskus ja Elävän kulttuurin Koroinen ry

Esitys on sanaton ja se on suunnattu aikuisille.

Esitys on koronaturvallinen:

Varmistaaksemme yleisön terveysturvallisuuden, myymme esityksiin vain ryhmälippuja enintään 5 hengen yksityisseurueille. Esitys kestää noin tunnin ja sen jälkeen tarjoiltavan aterian voi joko nauttia paikan päällä tai ottaa mukaan. Kasvosuojaimen käyttöä suositellaan esityksen aikana. Kaikkien esitykseen tulijoiden tulee olla terveitä ja oireettomia.

Osta lippusi Tiketistä. Vain ennakkomyynti.

Esitykset: 7.5. (loppuun varattu), 8.5., 9.5., 14.5., 16.5., 17.5., 18.5., 26.5. ja 27.5. klo 19.00.

Esitystä tukevat Taiteen edistämiskeskus, Varsinais-Suomen taidetoimikunta,  Svenska Kulturfonden ja Stiftelsen Martha och Albin Löfgrens kulturfond.