Esitykset

Tulevat
Nainen katoaa

Osta lippu täältä

Nainen katoaa epäselvissä olosuhteissa. Etsivä tutkii. Syytetyn miehen todellisuus horjuu.

Veikö Twin Peaks tai Hämärän rajamailla -sarja sydämesi? Kiinnostavatko sinua enemmän hyvät kysymykset kuin samat vanhat vastaukset? Jos vastaus on kyllä niin tämä on esitys juuri sinulle. Kiitetyn ja palkitun Grus Grus Teatterin uusi Nainen katoaa on takuuvarmasti omaperäinen näyttämökeitos. Väkevän ja kiehtovan näyttelijätrion muodostavat: etsivänä Pauli Poranen, naisena, joka katoaa Sofia Molin ja syytettynä miehenä Thomas Dellinger.

Esityksen ohjaa Ville Kurki, joka tunnetaan mm. sellaisista ainutkertaisista esityksistä kuin Hamlet, koko totuus Turun linnassa ja Thalia palkitusta Stalker, huviretki tienpientarelle -vaellusnäytelmästä ja monista muista unohtumattomista esityksistä. Nainen katoaa -näytelmän on kirjoittanut ranskalainen näytelmäkirjailija Sophie Lannefranque yhteistyössä ohjaaja-dramaturgi Ville Kurjen ja näyttelijä Sofia Molinin kanssa.

Esityksen tuottaa koti- ja ulkomailla kiitetty ja palkittu turkulainen Grus Grus Teatteri yhteistyössä Turun kaupunginteatterin kanssa.

“Turkulainen esittävän taiteen vapaa kenttä on tällä hetkellä poikkeuksellisen vireä ja moni-ilmeinen. Grus Grus Teatteri on yksi niistä ryhmistä, joiden teoksia odottaa aina suurella mielenkiinnolla ja jotka onnistuvat joka kerta yllättämään.” – Irmeli Haapanen, Turun Sanomat

ENSI-ILTA 4.12. Turun kaupunginteatterin Sopukka-näyttämöllä. Muut esitykset 9.12.–20.2.

Näyttelijät: Sofia Molin, Pauli Poranen ja Thomas Dellinger
Ohjaus: Ville Kurki
Ohjaajan assistentti – visualisti: Timo Tamminen
Teksti: Sophie Lannefranque
Äänisuunnittelu: Kalle Terästö
Valosuunnittelu: Irene Lehtonen
Lavastus ja puvustus: Timo Tamminen ja Ville Kurki
Valokuvat: Jussi Virkkumaa
Tuottaja: Leo Van Aerschot

Esityskieli: suomi.

Esitystä tukevat: SKR ja Taike