Esitykset

Tulevat
Nainen katoaa

Osta lippu täältä

Nainen katoaa esityskuva, kuvaaja: Jussi Virkkumaa

Grus Grus Teatterin psykedeelinen trilleri

Nainen katoaa epäselvissä olosuhteissa. Etsivä tutkii. Katoamisesta ilmoittaneen miehen todellisuus horjuu.

Katoaminen on yksin ihmettelemään jääneelle ihmiselle pahempaa kuin kuoleman hyväksyminen. Kukaan ei kestä epävarmuutta loputtomiin ja viimein jotain on pakko tehdä. Nainen katoaa -näytelmä on katsantokannasta riippuen koominen tragedia tai traaginen komedia voimattomuudesta ja luopumisesta. Sen pohjalla on huikean hieno ja omalakinen teksti, jota ranskalainen näytelmäkirjailija Sophie Lannefranque on kirjoittanut yhdeksän vuotta. Tyylilajiksi määriteltiin lopulta, ei psykologinen, vaan psykedeelinen trilleri.

Esityksen ohjaa Ville Kurki, joka tunnetaan mm. sellaisista ainutkertaisista esityksistä kuin Hamlet, koko totuus Turun linnassa ja Thalia palkitusta Stalker, huviretki tienpientarelle vaellusnäytelmästä ja monista muista unohtumattomista esityksistä. Nainen katoaa -näytelmän on kirjoittanut ranskalainen näytelmäkirjailija Sophie Lannfranque yhteistyössä ohjaaja-dramaturgi Ville Kurjen ja näyttelijä Sofia Molinin kanssa.

Esityksen tuottaa koti- ja ulkomailla kiitetty ja palkittu turkulainen Grus Grus Teatteri yhteistyössä Turun Kaupunginteatterin kanssa.

“Turkulainen esittävän taiteen vapaa kenttä on tällä hetkellä poikkeuksellisen vireä ja moni-ilmeinen. Grus Grus Teatteri on yksi niistä ryhmistä, joiden teoksia odottaa aina suurella mielenkiinnolla ja jotka onnistuvat joka kerta yllättämään.” – Irmeli Haapanen, Turun Sanomat

ENSI-ILTA  Turun Kaupunginteatterin Sopukka-näyttämöllä 1.10.2021. Muut esitykset 8.–30.10.

Näyttelijät: Sofia Molin, Pauli Poranen ja Thomas Dellinger
Ohjaus: Ville Kurki
Ohjaajan assistentti – visualisti: Timo Tamminen
Näytelmäkirjailija: Sophie Lannefranque
Äänisuunnittelu: Kalle Terästö
Valosuunnittelu: Irene Lehtonen
Lavastus ja puvustus: Timo Tamminen ja Ville Kurki
Valokuvat: Jussi Virkkumaa
Viestintä ja markkinointi: Pia Puustelli
Tuotanto: Grus Grus Teatteri ry

Esityskieli: suomi.
Kesto: noin 1 h 45 min.

Esitystä tukevat: SKR, Taike ja Turun Teatterisäätiö

1.TEASER “Katsoit, mutta katsoitko tarkkaan?” Nainen katoaa -psykedeelinen trilleri rakentuu pala palalta Turun kaupunginteatterin Sopukkaan, ensi-ilta 1.10.2021.

2. TEASER Palaset alkavat loksahdelle, lipsahdella, murtua… Nainen katoaa -psykedeelinen trilleri Turun kaupunginteatterin Sopukassa, ensi-ilta 1.10.2021.

3. TEASER “Uskon sitten kun näen!” Nainen katoaa -psykedeelinen trilleri Turun kaupunginteatterin Sopukassa, ensi-ilta 1.10.2021.

4. TEASER “Tunnistatteko te tämän?” Nainen katoaa -psykedeelinen trilleri Turun kaupunginteatterin Sopukassa, ensi-ilta 1.10.2021.

5. TEASER Nainen katoaa -psykedeelinen trilleri Turun kaupunginteatterin Sopukassa, ensi-ilta 1.10.2021.

TRAILER “Sukella mysteeriin!” Nainen katoaa -psykedeelinen trilleri Turun kaupunginteatterin Sopukassa, ensi-ilta 1.10.2021.