Esitykset

Tulevat
KÄRRINGMOSSEN (ÄMMÄSUO)

Osta lippu täältä

”Hiljaisuus lepää suomaiseman yllä. Kaksi olentoa ilmestyvät keskuuteemme kuin tyhjästä. Kaksi kovaksikeitettyä akkaa heräävät horroksestaan, tyytymättöminä unohduksiin vaipumisestaan. Maailma on muuttunut, eikä paremmaksi. Häpeilemätön möyhintä voi alkaa. Akat pistävät jalalla koreasti – ja sinäkin olet saanut kekkerikutsut! Muutosta on hyvä juhlia hyvässä seurassa”

Kärringmossen (Ämmäsuo) on fyysisen teatterin, klovnerian ja näyttelijäntyön hybridi. Hahmojen innoitus on lähtöisin bouffon-tekniikasta – teatterin ja klovnerian erityislajista, jossa groteskit hahmot ruotivat rohkeasti epäkohtia ja tekopyhyyttä. Bouffonissa ”rumat”, miltei myyttiset hahmot pilkkaamalla naurattavat ja kauhistuttavat ”meitä kauniita”.

Kärringmossen (Ämmäsuo) saa ruotsinkielisen ensi-iltansa ÅST:llä (HUOM! Vain kaksi esitystä), jonka jälkeen esitys kiertää suomeksi ja ruotsiksi.

Rakastettavina ämminä näyttämöllä ihastuttavat uniikki Cris af Enehielm ja Grus Grus Teatterin oma korvaamaton klovnimaisteri Janna Haavisto.

Seuraa kiertueaikataulua Grus Grus TeAtterin nettisivuilta, ehkä tulemme juuri sinun kaupunkiin!

 

Vierailu Åbo Svenska Teaterilla:

PE 31.1 klo 19:00 – ENSI-ILTA

TO 6.2.2020 klo 19:00

 

Ohjaus: Sofia Molin

Dramaturgi: Ville Kurki

Käsikirjoitus: Sofia Molin devising työryhmän kanssa

Näyttämöllä: Cris af Enehielm ja Janna Haavisto

Koreografia: Sandrina Lindgren

Äänisuunnittelu: Kalle Terästö

Visuaalinen suunnittelu: Johanna Latvala

Valosuunnittelija: Jarkko Forsman

Kuvat: Jussi Virkkumaa

Tuottaja: Marjo Pyykönen

 

Esitystä tukevat Taike, Svenska kulturfonden, Suomen kulttuurirahasto, Svenska teaterföreningen i Finland ja Kontsamfundet